Hatt // Hat #3

Tredje hatten gjorde jag klart i december, 2011. Jag hade inte nån speciell design i åtanke, men det blev en en lite rundare toppig form med ett lätt uppvikt brätte.

Jag använde mig än en gång av en bennål från Harlan, samt mitt mysteriestygn och jag hade en del grönt garn som jag tror var norskt till övers. Började från toppen, trots den toppiga formen som kan få en att tro att det var tvärtom!

Bildalbum på flickr (med några fler bilder) finns här.

nb-hat03-009nb-hat03-010
nbhat03-007nb-hat03-013

The third hat I finished in December, 2011. I didn’t have a particular design in mind, but it ended up with a rounder top shape with a slightly folded up brim.

I once again used a bone needle from Harlan, as well as my own mystery stitch and I had a lot of green yarn that I think was Norwegian to spare. Started from the top, despite the toppy shape that can make one believe it was the other way around!

Image album on flickr (with a few more images) can be found here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *